Mud Masters Challenge

Deze uitdaging gaan wij natuurlijk niet uit de weg. Ook gezien het risico op serieuze hindernissen en modderpartijen.

Project Details

Klant:
MUD MASTERS

Type dienstverlening:
PERFORMANCE MARKETING

Duur:
DOORLOPEND

Uitdaging in efficiëntie

Mud Masters organiseert jaarlijks terugkerende obstacle runs. Het zijn zelfs de grootste obstacle run evenementen in Nederland. Uiteraard zet de Mud Masters organisatie ieder jaar weer in op het maximaliseren van het aantal deelnemers per event.

Er worden bij Mud Masters tal van campagnes ingezet om het aantal deelnemers te maximaliseren. De inzet van online marketing is daar een zeer belangrijk kanaal in. Zo worden de social kanalen voorzien van aantrekkelijke content en staat er een goed converterende website. Daarnaast is er budget voor online advertenties beschikbaar. Maar hoe dit budget in te zetten zodat een maximaal aantal inschrijvingen gegenereerd kan worden?

Verlengstuk van de organisatie

Dat is exact de uitdaging waar Mud Masters mee aanklopte. Zij hadden via via vernomen dat Ads & Impact voor andere bedrijven precies dat doet. Resultaat maximaliseren uit budgetten. Na twee gesprekken waar we gespard hebben over de mogelijkheden en onze adviezen was Mud Masters overtuigd en mochten we starten.

Inmiddels beheren wij de volledige online marketing budgetten van Mud Masters. Door middel van een slim dashboard, gemaakt in Google Data Studio, is alle data voor beide partijen beschikbaar en sparren we alleen nog over de grote lijnen. De distributie van budget over de verschillende advertentiekanalen bepalen we zelf op basis van rendementsafspraken. En uiteraard zorgen wij ervoor dat binnen de ingezette kanalen zelf de juiste optimalisaties uitgevoerd worden. Zo zijn wij inmiddels een verlengstuk van de Mud Masters organisatie geworden.

Uitdaging

Wij gaan de uitdaging aan om te ondersteunen in jouw (online) marketing organisatie. Altijd op zoek naar maximale impact door het efficiënt inzetten van het marketingbudget.

Zelfstandig

Uiteraard is het belangrijk om goede afspraken te maken binnen een samenwerking. Vervolgens sturen wij zelfstandig naar maximaal resultaat.

Kanalen

Een helicopterview over kanalen heen is zeer belangrijk. Overzie de customer journey en conversiepaden en zet precies genoeg budget in op de juiste tactieken.

“Ads & Impact is een verlengstuk van het Mud Masters marketingteam. Zij werken zelfstandig en maken het vertrouwen waar in de voor ons belangrijke online campagnes.”

André Skwortsow

Eigenaar Mud Masters