Online in Balans (Schoonmaak)

Het verschil maken in een extreem concurrerende markt. Balans Schoonmaak uit Alkmaar doet het. En wij helpen een handje!

Ads & Impact voor Balans Schoonmaak

Project Details

Klant:
BALANS SCHOONMAAK

Type dienstverlening:
ONLINE MARKETING

Duur:
DOORLOPEND

Handen uit de mouwen

Balans Schoonmaak kwam, zoals dat vaker gebeurt in deze markt, via via terecht bij Ads & Impact. Het doel was helder. De Google Ads campagnes beter later presteren en zorgen voor zo veel mogelijk nieuwe leads van hoge kwaliteit binnen het gestelde budget. Uiteraard is die uitdaging aangegaan en sindsdien optimaliseren we doorlopend naar de best presterende campagnes.

Balans Schoonmaak op Ads & Impact

Meer dan een specialist

Bij Ads & Impact nemen we graag een houding aan waarmee we kritisch zijn op de gehele organisatie van de klant (op online vlak). Dat wil zeggen dat we met de opdrachtgever sparren over de invulling van de website, zorgen dat de juiste SEO-stappen worden ondernomen en dat zaken als remarketing en social media daadkrachtig worden ingezet. We zijn zelf kritisch en beschikken daarnaast over zeer kundige partners met diverse specialisaties.

Al vrij vroeg in de samenwerking met Balans kwam de vraag dan ook of Ads & Impact meer wilde doen. Zo sparren wij inmiddels met het bureau dat de verschillende SEO-werkzaamheden uitvoert over de actiepunten. Op die manier bewaken wij vanuit een inhoudelijk perspectief de SEO-roadmap en zorgen wij ook daar voor efficiëntie in tijd en investering.

Ook zijn we de door Balans vooruitgeschoven pion geweest in het tot stand komen van de geheel nieuwe Balans Schoonmaak website. Sparren over inrichting en lay-out met de websitemaker is iets wat prettig is om te doen met een online expert. Daarnaast kwam dit de snelheid van oplevering ten goede en is de opdrachtgever ontlast. En uiteraard mag het resultaat er zijn!

Website Ontwikkeling

Vanuit een online expert perspectief een website laten ontwikkelen is wel zo fijn. We houden direct rekening met diverse traffic kanalen en zorgen voor conversie.

Kritisch

Verwacht van ons een kritische blik op de gehele (online) organisatie. We kunnen nou eenmaal niet anders. Kan het beter? We gaan de uitdaging graag aan!

Google Ads

We leveren resultaat waar dat verwacht wordt van ons. We maken en optimaliseren dan ook de meest efficiënte campagnes. Handen uit de mouwen!

Achint Atwal over Ads & Impact

“Voor Balans Schoonmaak is Ads & Impact een zeer waardevolle online partner. Ze kunnen snel schakelen en hebben de juiste mindset en expertise in huis.”

Achint Atwal

Eigenaar Balans Schoonmaak