Streven naar Perfectie

Eerlijke makelaars. Eerlijk advies. Betrokken makelaars in Amsterdam die gaan voor resultaat. Net als wij dat doen!

Project Details

Klant:
THE PERFECT HOUSE

Type dienstverlening:
ADVERTEREN BINNEN GOOGLE
EN STRATEGIE

Duur:
DOORLOPEND

Leadgeneratie van hoge kwaliteit

The Perfect House onderscheidt zich in het Amsterdamse makelaarsland met de belofte: Eerlijke makelaars. Eerlijk advies. Om met deze belofte zoveel mogelijk klanten binnen te halen die hun huis willen verkopen of verhuren werd onze hulp gevraagd. De doelstelling? Het genereren van zoveel mogelijk goede leads binnen het budget, met adverteren binnen Google. Relevant verkeer naar de website leiden werd de focus, zodat mensen contact op zouden nemen voor een afspraak. Een van onze belangrijkste specialismes!

Online adverteren en strategie

De vele huizenzoekers op de Amsterdamse huizenmarkt behoorden niet tot de doelgroep die we wilden bereiken met de campagnes. Het binnenhalen van verkeer uit de juiste doelgroep werd dan ook een belangrijke uitdaging. Alleen zo zouden we het budget op een efficiënte manier inzetten. Met onze werkwijze in de opzet van kwaliteit campagnes en intensieve monitoring werd aan de slag gegaan. Na regelmatige sparmomenten over binnengehaalde leads konden we verschillende optimalisaties binnen het account uitvoeren.

En daarmee draait er op dit moment een goedlopend advertentie-account waarin we het budget op een efficiënte manier besteden. De resultaten zijn boven verwachting goed en met het regelmatig houden van contact, blijven we bijsturen waar nodig. Ook zullen we ons de komende tijd bezighouden met het adviseren over het uitbouwen van de online marketing strategie. Een samenwerking die we op deze manier doorlopend goed kunnen voortzetten!

Betrokken

We vinden het belangrijk goed contact te blijven onderhouden. Zo blijven we op de hoogte van de ins en outs binnen je organisatie en spelen we hierop in.

Actie Ondernemen

Snel schakelen, daar houden we van. Bij nieuwe inzichten vanuit jou óf vanuit ons ondernemen we het liefst direct actie. Op naar nog betere resultaten.

Online Adverteren

Het goed opzetten en blijven optimaliseren van campagnes is een van onze belangrijkste specialismes. Met steeds efficiëntere campagnes zorgen we voor het gewenste resultaat.

“Ads & Impact levert een serieuze bijdrage aan de groei van ons jonge makelaarskantoor. Met de leads van hoge kwaliteit komen we met potentiële klanten in aanraking die buiten ons persoonlijke netwerk liggen. Tegen relatief lage kosten. Wij zijn super tevreden!”

Jolanda van oene

Makelaar The Perfect House

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kan je zelf kiezen welke cookies je wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen